DAY & NIGHT

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1709 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Day & Night. Vil du vide mere? Få mere at vide

4 okt 2022 at 20:50 Pizzaen sejlede i olie , hvilket ikke er første gang
4 okt 2022 at 19:37 Vi fik ikke alt det vi havde bestilt.
3 okt 2022 at 22:34 Jeg mad om at få ekstra creme fraiche til vore nachos og ingen guarkemole eller salsa, men vi fik stadig både guarkemole og salsa og ingen ekstra creme fraiche. Herudover betalte vi for to salatmayoer som vi ikke fik leveret. Nachos kan anbefales.
16 sep 2022 at 20:08 Vores pomfrits havde en bismag og var halv rå så de røg ud, rigtig øv da de plejer at være super gode. Det andet mad var
16 sep 2022 at 16:00 Ikke som jeg beskrev i kommentar feltet ham der leveret maden var ligeglad Men 2 stjerner for okay tid Dårlig stil
13 sep 2022 at 19:20 Maden er altid fin og de kommer altid hurtigt med den. Varm mad er godt
7 sep 2022 at 18:19 maden smagt god nok , og den var varm ligesom jeg forventet tak for det
6 sep 2022 at 23:15 Har aldrig fået så dårligt kød. Det var hårdt og smagte som om det var for gammel.
6 sep 2022 at 21:02 Maden var kold
4 sep 2022 at 1:36 Super skøn pizza sandwich, og varme sprøde pomfritter. Jeg har altid fået mine ordrer leveret indenfor 20-30 min.